Kaitafilminsiirrot

Katso video

SUPER 8 FILMI VUODELTA 1976 DIGITOITUNA REEL ONE:N RANK CINTEL MILLENNIUM II DIGITAALISKANNERILLA. KUVAAJA: PENTTI O. HAIKONEN

Suomen parasta jälkeä...SD, HD


Kaitafilmit siirretään samoilla filmiskannereilla kuin 35mm ja 16mm ammattifilmitkin. Filmejä siirrettäessä 4K ammattiskanneri lukee jokaisen ruudun digitaalisesti muistiin .... juova juovalta.

Terävyys on huippuluokkaa. Kuvan ääriviivoja voidaan korostaa. Kaikkia värialueita voidaan korjata ja kuvassa ei esiinny minkäänlaista välkkymistä.

Rank Cintel 4K skanneri hyväksyy myös vanhaa ja kuivunutta filmiä. Jos filmi on kuperaa se voidaan suoristaa ilmanpainetta säätämällä.Tällöin filmi on terävää koko kuva-alalta.

Vaikka 8mm filmissä ei useinkaan HD-informaatiota ole, on HD-siirto joskus yhteensopivampi esim. videotykin kanssa.

Valo- ja värikorjaukset sisältyvät hintaan


Reel One:ssa valo- ja värikorjaukset tehdään aina siirron aikana. Jos filmi on tummaa skannaus pysäytetään ja valoa lisätään filmiin. Kun filmi on kirkasta, valoa taas pudotetaan. Tämä on käsityötä mikä mahdollistaa parhaan lopputuloksen. Mikään automaatti ei tunnista valotuksen vaihteluita oikein liikkuvasta kuvasta. On tärkeää että korjaukset tehdään siirron aikana. Liian tummaan kuvaan ei saa jälkikäteen valoa, eikä puhkipoltettuja kesäkuvia voi korjata myöhemmin.

Valmiin koosteen saat kaikissa digitaalimuodoissa.